Anahtar Teslim Prefabrik Ev

Anahtar teslim prefabrik ev projeleri, çok çeşitli mimarı tasarım alternatiflerine sahip, yer sahipleri için oldukça ekonomik bir hizmet türüdür. Anahtar teslim inşaat firması olarak akıllı prefabrik evler, ahşap müstakil evler, hazır ev sistemleri gibi projelerin hayata geçirilmesini sağlıyoruz.

Anahtar teslim prefabrik ev hizmetlerinde kullanıcıların isteklerine uygun çalışmalar yapılır ve bu sayede yer sahipleri tamamen ihtiyaçlarına yönelik bir prefabrik eve sahip olabilirler. Prefabrik ev anahtar teslim fiyatları; betonarme yapılara göre ham daha uygundur hem de daha kısa sürede kullanıma hazır hale getirilir. Kırsal alanlarda, köylerde, şehir merkezlerinde ve herhangi bir bölgede; en sert doğa şartlarına bile dayanıklı olan, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilmiş prefabrik yapıları, içerisinde yaşamaya hazır olacak şekilde istenilen bir arazi üzerine kuruyoruz.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Hizmeti

İlk olarak anahtar teslim prefabrik ev hizmetlerinde kullanıcıların onlarca farklı modelden herhangi birisini seçme imkanlarının bulunduğu söylenebilir. Hatta isteyenler kendilerine özgü tasarımlara sahip bir yapı kurulumu için talepte bulunabilir.

  • Bu tür bir hizmet için kat sayısı, oda sayısı, odaların büyüklükleri, ev içerisinde bulunması gereken sistemler, dekorasyon özellikleri, vb. tüm detaylar görüşülür ve kurulum öncesi maliyet analizi yapılır.
  • Müşterinin onayı halinde prefabrik ev projesi uygulanmaya başlanır ve belirtilen süreç içerisinde hazır hale getirilir.
  • Uygulama planlarına sadık kalınarak gerçekleştirilen çalışmalarda, yasal süreç takip edilir ve ev sahibi için sorun teşkil edecek herhangi bir işlemden kaçınılır.
  • Prefabrik evlerde birçok farklı kalite seçeneği vardır. Klasik ince duvarlı ve yalıtım özelliği düşük evler, kalın duvarlı iyi yalıtımlı evler ve özel duvar kaplamaları ile çok daha korunaklı evler gibi alternatiflerden herhangi birisi seçilebilir.
  • Genellikle yaz ve kış aylarında kullanılması planlanan yapılar için iyi yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik ev sistemleri önerilmekte ve talep görmektedir.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Özellikleri

Taşıyıcı sistem olarak hayata tasarlanan ve çoğunlukla cıvata-somun bağlantıları olan çelik malzemeden (çelik konstrüksiyon) imal edilen prefabrik evler, zemine sıfır tek katlı veya zeminden yüksek tek katlı olabileceği gibi dubleks (iki katlı) ve tribleks (üç katlı) de olabilmektedir.

Pano sistemi ile hazırlanan hazır prefabrik evler depreme dayanıklıdır ve dört mevsim kullanıma uygundur. Prefabrik ev sahibi olmak isteyip de bu tür evlerin dayanıksız, yağmur suyu alan, kolay yıpranan, rutubetlenen, vb. olumsuz durumlara karşı korunaksız olduğunu düşünenlerin bu şüphelerinin yerinde olmadığını açıkça ifade edebiliriz. Dünyanın hemen her gelişme ülkesinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen ve memnuniyet oranı %100’e yakın olan prefabrik evler, herhangi bir dış faktörden kolay kolay etkilenmezler.

Anahtar teslim prefabrik ev hizmet içeriği şu şekildedir:

  • Saha incelemesi ve proje planlaması
  • Zemin betonunun atılması ve kalıp işlemleri
  • Evin parçalarının tedarik edilmesi, taşınması ve montajı
  • Talebe göre ekstra kaplamalı ve yalıtımlı duvarlar
  • Sıhhi tesisat ve sıva altı elektrik tesisatı kurulumu
  • Farklı seçeneklere ve özelliklere sahip iç kapılar
  • Dış çelik kapı seçenekleri
  • 4 mevsim kullanılabilecek tam yalıtımlı çatı
  • Prizler, musluklar, tuvalet ve banyo malzemelerinin kurulumu
  • Zemin döşeme (parke, fayans, vb.)
  • Aydınlatma sistemleri ve montajı
  • Mutfak, banyo dolapları, dubleks prefabrik evlerde merdiven kurulumu
  • İç cephe ve dış cephe boyama

Görüldüğü üzere bir evde olması gereken tüm özellikler anahtar teslim hizmetle prefabrik yapılara uyarlanmakta ve eksiksiz bir yaşam alanı haline getirilmektedir. Yukarıda bahsedilen tüm özellikler kullanıcıların isteklerine göre özelleştirilebilmektedir. Bütçesi sınırlı olan müşteriler için ekonomik malzemeler tercih edilir.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Fiyatları

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında çok özel fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır. Fiyat ile ilgili detaylar evin büyüklüğüne, kişisel isteklere ve mimari tasarıma göre değişmektedir.

Kurulum tamamlandıktan sonra yapılacak olan kalite kontrolünü müteakip evinize taşınarak, doğa ile uyum içinde hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Anahtar Teslim İnşaat firması olarak gelecekte prefabrik bir yapıda yaşam sürmek isteyen kullanıcıların akıllarına takılan tüm sorulara, alanında uzman çalışanlarımızla cevap veriyor; kurulumu gerçekleştirdiğimiz evlerde ikamet edenlere desteğimizi sonraki süreçte de esirgemiyoruz.

Anahtar Teslim Villa

Göz kamaştıran ve modern tasarımlara sahip bir villa için ideal bir araziniz olabilir fakat ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek, bütçenize uygun, kusursuz bir villa meydana getirmek için profesyonel bir inşaat firmasıyla çalışmanız gerekmektedir. Anahtar Teslim İnşaat firması olarak onlarca farklı modern villa modeli seçeneğiyle anahtar teslim ev yapımı hizmeti veriyoruz.

Yer sahipleri için anahtar teslim villa fiyatları, bu süreçte en çok merak edilen konulardan birisidir. Firmamız, tüm gereksinimleri karşılayabilecek ekonomik villa modelleriyle herkesin bütçesine göre bir proje ortaya koyuyor. İnşaat işlemine başlanmadan çok çeşitli ev tasarımları ve projeleri ile ilgili seçenekler yer sahiplerine sunuluyor ve seçilecek projenin anahtar teslim villa maliyeti sözleşme imzalanmadan önce belirleniyor. Ayrıca 3D modelleme ile projenin tamamlandığında nasıl görüneceği, henüz uygulama geçilmeden görülebiliyor. Bu sayede proje sahipleri hem sürpriz maliyetlerle karşılaşmıyor hem de kullandığımız mimari teknolojiler sayesinde villanın bitmiş şeklini önceden görme şansı yakalayabiliyor.

Anahtar Teslim Villa Çeşitleri

İnşaat sektöründe birçok farklı yüklenici ve alt yüklenici firma ile çalışmalar yürüten firmamız; her türlü villa projesini hayata geçirebilecek kabiliyet ve donanıma sahiptir. Tek katlı müstakil yapılardan dubleks ve tribleks villalara kadar anahtar teslim inşaat hizmeti sunmaktayız. Projelerimizde daima müşterilerimizin istekleri üzerinde duruyor ve tasarımı en zor yapılarda bile başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Uygulamalarımızda;

  • Anahtar teslim prefabrik ev villa
  • Anahtar teslim taş ev ve villa
  • Anahtar teslim çelik ev ve villa
  • Anahtar teslim ahşap ev ve villa
  • Anahtar teslim müstakil ev ve villa
  • Anahtar teslim betonarme ev ve villa

Şeklinde geniş bir yapı seçeneği üzerinde faaliyet yürütüyoruz. Anahtar teslim ev maliyeti ise seçilecek yapı tipine, metrekaresine, kaç katlı bir yapı olduğuna, çatı sistemleri ve diğer yapı sistemlerinin detaylarına göre değişmektedir.

Anahtar Teslim Taş Villa

Dayanıklı, sağlıklı, uzun ömürlü, doğa ile uyumlu villa tiplerinden birisi taş evlerdir. İçeriğinde herhangi bir kimyasal bulunmayan ve kirli havayı filtreme özelliği bulunan bu tür yapılar; sel, yangın ve deprem gibi doğal afetlere karşı son derece korunaklıdır. Her ne kadar inşaat endüstrisinde onlarca farklı malzeme geliştirilse de geleneksel hatların ve modern görünümün harmanlanmasıyla geçerliliğini her çağda koruyan taş evlere olan ilgi giderek artmaktadır. Taş evler hem köy yerlerinde hem de şehirlerde çevreyle uyumlu, tasarımlarıyla göz dolduran yapılar olarak benimsenmektedir. Anahtar teslim taş ev fiyatları diğer yapı türlerinde olduğu gibi evin büyüklüğüne, taş tipine, vb. faktörlere göre değişmektedir.

Anahtar Teslim Prefabrik Villa

Prefabrik yapılar, günümüzün revaçta olan yapı birimlerindendir. Anahtar teslim prefabrik villa fiyatlarının diğer yapılara göre uygun olması, hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirilmeleri, çok fazla model seçeneğinin olması ve uzun ömürlü yapılar olması; tercih edilmesindeki temel kriterlerdendir. Anahtar Teslim İnşaat Firması olarak istenilen herhangi bir tasarıma sahip prefabrik villaların tüm inşaat sürecini profesyonel olarak gerçekleştiriyor; tesisat, dekorasyon, çatı, vb. tüm sistemlerin kurulumu yaparak teslim ediyoruz.

Anahtar Teslim Betonarme Villa

Uzun ömürlü olması, yalıtım özelliğinin iyi olması, deprem ve sel gibi doğal afetlere karşı dayanıklı yapılardan olması; betonarme villalara olan talebin artmasındaki en önemli faktörlerdir. Anahtar teslim betonarme villa fiyatları, her bütçeye uygun seçenekler barındırıyor ve onlarca farklı mimarı tasarım projesi ile modern konseptlere uyumluluğu bir arada sunuyor.

Anahtar Teslim Çelik Villa

Dayanıklı ve güçlü bir maden olan çeliğin hammadde olarak kullanılmasıyla üretilen villalar; taşıma kapasitesi oldukça yüksek, ağır darbe ve yük şartlarına yüksek mukavemet sağlayan modern yapılardan birisidir. Yapısı gereği deformasyona uğrama, çatlama, kırılma gibi olumsuzluklara maruz kalma durumları söz konusu değildir. Ayrıca gelişen ve değişen inşaat sektörünün mottosu haline gelmeye başlamıştır. Anahtar teslim çelik villa fiyatları ve anahtar teslim çelik ev fiyatları, yapının ne tarz bir tasarıma sahip olduğuna, büyüklüğüne, kat sayısına ve daha birçok faktöre göre farklılık göstermektedir.

Anahtar Teslim Ahşap Villa

Kullanıcıların daha çok doğa ile iç içe olan kırsal alanlarda tercih ettiği, insanı dinlendiren, çevreci ve dayanıklı yapılardan olan ahşap yapı birimleri; bilinenin aksine yangın ve deprem gibi afetlere karşı son derece dayanıklıdır. Dünyanın en iyi mimarları, çelik ve betonarme yapılar yerine ahşap yapılar tercih etmektedir. Özellikle küf, nem, koku gibi istenmeyen faktörlerden etkilenmemesi nedeniyle son yıllarda kullanıcılara oldukça cazip gelmektedir. Anahtar teslim ahşap ev fiyatları ve anahtar teslim ahşap villa fiyatları cazip seçeneklerle sunulmaktadır.

Anahtar Teslim Villa Fiyatları

Müşterilerimize anahtar teslim villa maliyeti 2021 yılı için özel kampanyalar ve tekliflerle, modern yaşam alanlarını inşa etme sözü veriyoruz. Fiyat seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizdeki iletişim kanallarından uzman ekibimize danışabilirsiniz.

Genel olarak anahtar teslim villa projelerinde maliyetleri etkileyen birçok faktör olduğunu belirtebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz taş ev, prefabrik ev, betonarme ev, ahşap ev, vb. çeşitli yapılar; evin maliyetine etki eden en önemli faktörken, evin büyüklüğü, dekorasyondaki çeşitlilik, banyo, WC, mutfak gibi ev birimlerinde kullanılan malzemelerin kalitesi, tasarım özellikleri, vb. diğer kriterler de anahtar teslim projelerde fiyat skalasının değişmesine neden olmaktadır.

Anahtar Teslim Villa Hizmetinde Hangi Sistemler Bulunur?

Bir yapının yaşam alanı haline gelmesini sağlayan tüm donanımlar ve sistemler, anahtar teslim villa hizmetimizde bulunmaktadır. Evin temelinden çatı sistemlerine, ısı yalıtımından kanalizasyon sistemlerine kadar akla gelebilecek tüm yapı hizmetlerini paketimize dahil ediyoruz. Yer sahiplerine ise proje sonunda eşyalarını yerleştirerek huzurlu bir yaşam sürmeleri kalıyor. Villalara uygulanan ev sistemleri için şu şekilde bir listelemeden söz edilebilir:

Projelendirme ve 3D Tasarım: Müşteriyle yapılacak ilk görüşmede, beklentiler ve istekler göz önünde bulundurularak birçok farklı yapı modeli seçeneği sunulur. Hayata geçirilmesi planlanan inşaat hakkında bir projelendirme yapılır ve inşaatın sonunda nasıl bir villa görünümü olacağı 3D tasarımla kullanıcıya gösterilir. Yer sahibinin onayı haline proje uygulamasına geçilir.

Kaba İnşaat: Temel atma işlemi neticesinde başlayan kaba inşaat süreci, yer sahibinin istediği yapı türüne göre eksiksiz olarak gerçekleştirilir ve ardından detaylı inşaat çalışmalarına geçilir.

Dekorasyon: Evin tasarımına, kullanılan malzemelerin yapısına ve en önemlisi proje sahibinin (yer sahibi) tercihlerine göre evin dekorasyonu geleneksel veya modern bir anlayışla en ince ayrıntısına kadar yapılır. Her zaman kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik prensibiyle; uzun yıllar sorunsuzca yaşam sürülecek bir yapının meydana getirilmesi amaçlanır.

Sıhhi Tesisat, Elektrik Tesisatı ve Yalıtım Sistemleri: Müşterilerimizin huzurlu ve konforlu bir yaşam sürebilmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm ev sistemlerini eksiksiz olarak yapıya uyarlıyor ve alt yapının 50 yıl sonra bile sıkıntı çıkarmamasını sağlayacak çalışmalar ortaya koyuyoruz.

Çatı ve Oluk Kurulumu: Bir evi ev yapan en önemli hususlardan birisi olan çatı ve oluk sistemleri, her türlü doğa şartlarına uygun şekilde profesyonel olarak ele alınır.

Çevre Düzenlemesi: Bu hizmet için alanında uzman peyzaj şirketleriyle irtibata geçiyor ve müşterilerimizin zevkine uygun düzenlemeleri konu alıyoruz. Çevre düzenlemesi, villa projelerinde ekstra uygulamadır.

Anahtar Teslim İnşaat

İnşaat sektörünün yeni akımı olan ve geniş bir kitle tarafından tercih edilen anahtar teslim inşaat projeleri, yer sahibi için birçok avantajı beraberinde getiriyor. İnşaat, tasarım, projelendirme, tesisat gibi konularda bilgisi, zamanı veya işleri yürütmek için tedarikçi ağı olmayanların başvurduğu hazır ev projeleri ile hayal edilen yapıya kısa sürede kavuşulabilmektedir.

Anahtar teslim inşaat hizmeti dahilinde arazi keşfi, referans proje uygulamaları, kaba inşaat, ince inşaat, yapı içi dekorasyon ve ısı yalıtımı gibi çok çeşitli uygulamalar yer almaktadır. İnşaat projesini deneyimli ve profesyonel ekibi ile yürüten firmamız, tüm bu uygulamaları hayata geçirmekte; mal sahibi ise yalnızca firma ile yapılan sözleşmeyi onaylamaktadır.

Anahtar Teslim İnşaat Projeleri

Anahtar Teslim İnşaat firması olarak yılların verdiği deneyimle yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz inşaat projeleri ile tamamen şeffaf bir yapım süreci, hızlı inşaat çalışması, üstün tasarım teknolojileri, dayanıklı ve çevreci malzeme tedariği, müşterilerin istek ve taleplerine özel uygulamalar gibi hususlarda özenli çalışmalara imza atıyoruz.

Çalışma alanımız anahtar teslim inşaat projelerinde şu şekilde sınıflandırılabilir:

  • Müstakil yapılar
  • Tek katlı ve çok katlı evler
  • Apartman daireleri
  • İşyerleri ve dükkanlar
  • Ofisler
  • Özel inşaat projeleri

Anahtar Teslim Ev İnşaatı

Her şeyiyle hazır bir ev inşaatı yaptırmak için tercih edebileceğiniz Anahtar Teslim İnşaat firmamız; geleneksel, çağdaş veya modern tasarımlara sahip ev projeleri üzerinde müşterilerinin taleplerine uygun olacak şekilde tüm süreci profesyonel olarak yürütmektedir. İç mimar, mühendis, proje yöneticileri, usta ve işçilerden oluşan uzman bir kadronun tek bir noktadan yönlendirilmesini sağlayan hizmetlerimizde sizlere kullanıma hazır bir ev projesi sunuyoruz.

Anahtar Teslim Ev İnşaatının Avantajları

Bu hizmette tüm çalışanlar tek bir çatı altında toplandığı için yer sahipleri (mal sahibi) alanında uzman kişileri tek tek bulmak için uğraşmamış oluyor ve bu da sürecin stressiz bir şekilde atlatılmasını sağlıyor. Anahtar teslim ev inşaatının öne çıkan diğer avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Tasarım, inşaat, dekorasyon ve diğer işler için gerekli olan malzeme ve ekipmanların tedarik edilmesi firmamız tarafından yapıldığından; sürecin etkin ve hızlı bir şekilde yönetilmesi kaçınılmazdır.
  • Anahtar teslim ev maliyeti yer sahibine henüz projeye başlanmadan bildirilir, yüksek maliyet durumlarında alternatif proje teklifleri sunulur. Bu noktada müşterinin bütçesine uygun projeler hayata geçirilir.
  • İnşaat süresince olası sorunlar anahtar teslim inşaat yapan firmalar tarafından ele alındığından, yer sahibine sadece süreci takip etmek düşer.
  • İnşaat endüstrisinde ve özellikle modern inşaat yöntemlerinde kapsamlı bilgi ve birikime sahip olan firmamız, müşterilerinin iş yükünü tamamen omuzluyor ve yer sahiplerine proje tamamlandığında yalnızca evini kullanmak kalıyor.

Anahtar Teslim Ev İnşaatına Hangi Hizmetler Dahildir?

Anahtar teslim ev inşaatında yer sahibi, hazır ev projelerine yönelebilir veya özgün projeler oluşturulmasını talep edebilir. Tasarım ve projelendirme aşamasında alanında uzman mimarlar çalışmalar yürütür ve başlangıçta ortaya konan fikir sorunsuzca hayata geçirilir.

Anahtar teslim ev inşaatı hizmetine dahil olan çalışmalar şunlardır:

Konsept tasarım: Müşterilerinin fikirlerini önemsiyor ve ev tasarımında talep edilen özelliklere yer veriyoruz.

Eksiksiz bina yönetmelikleri hizmeti: Gerek inşaat projelerinin hazırlanması gerekse kamu kurumlarından gerekli izinlerin alınması ve bina yönetmeliklerine uygun işlemlerin yapılması anahtar teslim ev inşaatında en önemli kriterlerdendir.

Temel atma: Belirlenen alana, hedef projenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uygun temel atma işlemi yapılır.

Kaba inşaat: Kum, çakıl, çimento, demir, tuğla, kalıp malzemeleri gibi inşaat elemanlarını kullanılarak evin kabaca betonarme yapısı ve dolgu duvarları tamamlanır. Bu aşamada deprem yönetmeliklerine ve diğer kriterlere uygun kaliteli inşaat demirleri kullanılır.

Duvar, zemin ve çatı uygulamaları: Yüksek performanslı, çevreci ve sürdürülebilir yapılar için evin kabuk kısmı sorunsuz şekilde oluşturulur.

İzolasyon ve ısı yalıtım sistemleri: Bu uygulamalar, iç mekanda yaşam konforunu ve evin maddi değerini artırır. Isınmada enerji kullanım oranlarını düşürür ve faturalardan en az %50 tasarruf (yıllık bazda daire başına ortalama 3.000 TL ile 5.500 TL arasında enerji tasarrufu) edilmesine olanak tanır. Yalıtımlı binalar yaz aylarında iç mekanın serin, kış aylarında ise ılık kalmasını sağlar.

Pencereler ve kapılar: Evin tüm birimleri için müşterinin isteğine uygun pencere ve kapı ürünleri tedarik edilir. Montajı yapılır ve kullanıma hazır hale getirilir.

Çatı kaplamaları: Evin tasarımı ne gerektiriyorsa; buna uygun çatı kapmaları yapılır. Ayrıca çatı olukları ve yağmur suyu gideri kurulumu yapılır.

Mekanik ve Sıhhi Tesisat: Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi ve atık suyun kanalizasyona sorunsuz şekilde gönderilmesini sağlayacak uygulamalar mekanik ve sıhhi tesisat işlemlerinde ele alınır. Evin ihtiyaçlarını karşılayacak ve yıllar boyu sorunsuz şekilde kullanılabilecek şekilde tesisat kurulumu yapılır.

Elektrik tesisatı: İnşaatta uzmanlık gerektiren elektrik tesisatı kurulumu; alanında uzman elektrikçiler tarafından kaliteli ekipmanlar kullanılarak gerçekleştirilir.

Mutfak, banyo ve tuvaletler: Güncel ev dekorasyonlarına uygun alternatiflerle mutfak, banyo ve tuvaletler için gerekli olan tüm eşya ve malzemelerin tedariği ve montajı yapılır. Kullanıma hazır hale getirilir.

Kalorifer sistemleri: Müşterinin isteğine göre radyatör kurulumları, kombi sistemleri ve farklı türde bir ısınma sistemi kurulumu, alanında uzman kişiler tarafından yasalara uygun şekilde hayata geçirilir. 2021 anahtar teslim inşaat maliyeti, kalorifer sistemleri dahil edilen projelerde bir nebze yüksek olabilir. Mal sahibi ile inşaat öncesi görüşmede uyarlanacak olan ısınma sistemine göre maliyet analizleri yapılmaktadır.

Dekorasyon: Anahtar teslim ev için en önemli uygulamalardan birisi dekorasyon çalışmalarıdır. Yaşam alanının konforlu olması, göz zevkine hitap etmesi, kullanım amacını karşılaması, işlevsel ve fonksiyonel olması iyi bir dekorasyon ile sağlanabilir. Projelerimizde bol alternatifli dekorasyon ürünlerine yöneliyor ve uygulamalarımızla müşterilerimizin evlerini örnek bir yaşam alanı hale getiriyoruz.

Çevre düzenlemesi: Bu hizmet anahtar teslim inşaat çalışmaları için zorunlu değildir. Müşterinin çevre düzenlemesi ve peyzaj ile ilgili ekstra talepleri olursa; profesyonel şirketlerle iletişime geçerek istenen özelliklere göre gerekli çalışmaların tamamlanmasını sağlıyoruz.

Anahtar Teslim İnşaat Fiyatları

Anahtar teslim inşaat maliyeti, birçok farklı kritere göre değişmektedir ve bu konuda proje detaylarını belirlemeden net bir fiyat belirtmek yanlış olur. Belirlenen proje üzerinde anahtar teslim inşaat m² maliyetleri müşteriyle paylaşılır ve mutlaka yer sahibinin bütçesine uygun çalışmalar üzerinde yoğunlaşılır.

Anahtar teslim ev maliyeti 2021 yılında genel olarak şu kriterlere göre farklılık gösterebilmektedir:

  • Evin metrekaresi
  • Tasarım özellikleri
  • Kullanılacak inşaat malzemelerinin türü (inşaat demiri, tuğla, vb.)
  • Dekorasyon özellikleri
  • Çatı özellikleri
  • Betonarme yapısı
  • Isınma sistemleri
  • Zemin kaplamaları
  • Kapı, pencere ve cam ürünleri
  • Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları
  • Mutfak ve banyoda kullanılacak malzemeler

Anahtar teslim ev inşaatında, ev performansını en üst düzeye çıkarmak ve çevresel etkileri en aza indirmek için endüstri standartlarının ötesine geçiyoruz. Ailenizle ve sevdiklerinize ömür boyu rahat, konforlu ve refah içinde yaşamanız için taahhütlerimizi yerine getiriyor ve belirtilen süreç içerisinde evinizi sizlere teslim ediyoruz.

anahtar teslim villa fiyatlari

Anahtar Teslim Villa Fiyatları

Anahtar teslim villa hayallerdeki yapı tipini gerçeğe dönüştürmek için harika bir fırsat sunuyor. Bazen tam istediğiniz gibi bir villa bulmak epey zor olabilir. Bunun için en kolay çözüm onu tam istediğiniz gibi inşa ettirmektir. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza yönelik olarak sizin için anahtar teslim villa tasarımı yapabiliriz. Dilerseniz hayalinizdeki villayı sıfırdan da tasarlayabiliriz. Deneyimli mimarlar ve inşaatçılar ile yakın iş birliği içinde çalışır ve birlikte sizin için her şeyi hallederiz. Firmamız tarafından hızlı ve özenli bir şekilde yapılan çalışmalar karşılığında düşlediğiniz villaya kolay bir şekilde kavuşabilirsiniz. 

Devamını Oku

anahtar teslim prefabrik ev

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Fiyatları

Her ailede, ebeveynlerinizin, büyükanne ve büyükbabanızın veya arkadaşlarınızın komşularının ve ailelerinin yardımıyla kendi kendilerine inşa ettikleri en az bir ev mutlaka vardır. Ancak zaman değişiyor ve inşaat sektörü de bu değişimden etkileniyor. Çalışma yoğunluğu ve zanaatkar eksikliği, artık bu kadar çok sayıda kişinin yalnızca aile ve arkadaşların yardımıyla bir ev inşa etmesine izin vermiyor. Doğru bir inşaat sistemini seçerek, modern ve mükemmel tasarımlı bir prefabrik ev sahibi olabilirsiniz.

Devamını Oku

anahtar teslim müstakil ev

Anahtar Teslim Müstakil Ev Fiyatları

Yaşam alanının kalitesinin artması ve çok daha konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için anahtar teslim müstakil ev hizmetleri büyük bir avantaj sağlıyor. Firmamız tarafından istediğiniz müstakil eve kavuşmanız için anahtar teslim olacak şekilde yürütülen hizmetler en güzel yaşam alanlarına kavuşmanızı sağlıyor. 

Anahtar teslim evler özellikle zamanı değerli olan kişiler için çok büyük bir kolaylıktır. Bu evler direkt olarak oturmaya hazır olduğundan, yapmanız gereken tek şey yalnızca anahtarı çevirmektir. Anahtar teslimi evler, evi kendileri kurmak için zamanı veya ilgisi olmayan ev alıcıları ve yatırımcılar için popülerdir. Anahtar teslim evlerin kapsamları çok geniş olsa da yine de içeriğini sormak ve kontrol etmek önemlidir. Bir anahtar teslim müstakil ev almak istediğinizde projeyi verdiğiniz kişiyle detaylı olarak konuşmalı ve tam olarak ne istediğinizi anlatmalısınız. Planlama her zaman müşterilerimizle beraber yapılır ve sürekli iletişimde kalabiliriz. En ufak detaylara kadar her şeyi biz yapıyoruz. Ayrıca sözleşme ve ödeme yapılarını size uygun şekilde yapıyoruz. Her zaman tasarrufu ve maliyeti düşürmeyi hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetine önem veriyor ve müşterilerimizin haklarını güvence altına almak için çalışıyoruz.

Devamını Oku

anahtar teslim koy evi

Anahtar Teslim Köy Evi Fiyatları

Özellikle şehir yaşantısından ve sıkışıklığından rahatsız olanlar için köy ortamlarında doğallık ve ferahlığın bir arada olduğu yaşam alanlarına sahip olmak çoğu zaman bir hayaldir. Aynı zamanda pek çok kimsenin şehir yaşantısına sonradan adapte olduğundan daima köy yaşantısı özlemi içerisinde olduğu düşünülecek olursa köy evi sahibi olmak pek çok kimse açısından oldukça önemlidir. 

Köy evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanının yüksek düzeyde ferahlıkla sağlanması konusunda önemli bir yere sahiptir. Özellikle ülkemizin coğrafi koşulları düşünüldüğünde köy evi sahibi olmak sıkışık kent yaşantısından kaçmak ve huzurlu bir ortamda dönemsel ya da sürekli olarak vakit geçirmeye olanak sağlar. 

Devamını Oku

anahtar teslim evler

Anahtar Teslim Ev Fiyatları

Anahtar teslim ev süreci ile birlikte hayal ettiğiniz konuta kolay bir şekilde kavuşabilirsiniz. Firmamız tarafından verilen anahtar teslim ev hizmeti sayesinde sürecin başından sonuna kadar ek bir masraf çıkmadan tam olarak istediğiniz evi gerçeğe dönüştürüyor, yeni evinizde kısa sürede oturmanızı sağlıyoruz. 

Bu evler, Onarım, tadilat veya bakım gerektirmez. Sadece anahtarı çevirin ve yaşamaya başlayın. Genel olarak, anahtar teslimi, bir evin “taşınmaya hazır” olduğunu belirten açıklayıcı bir kelimedir. Gerçek anahtar teslimi evler mükemmel bir yapıya sahiptir, yani onarım veya tasarım güncellemeleri için para veya zaman harcamanıza gerek yoktur. Bir anahtar teslim projede tam olarak taahhüt edilene kavuşmuş olursunuz.

Devamını Oku

anahtar teslim bina

Anahtar Teslim Bina Fiyatları

Anahtar teslim bina sayesinde hazır halde binaya kavuşabilir ve böylece zaman ve maliyet açısından tasarruf edebilirsiniz. Firmamız tarafından sunulan anahtar teslim bina hizmetleri sayesinde istediğiniz güzellikte ve işlevsellikte binalara kavuşmak çok kolay bir hale geliyor.

Devamını Oku

anahtar teslim ev fiyatlari

Anahtar Teslim Betonarme Ev Fiyatları

Anahtar teslim betonarme ev hizmetimiz sayesinde istediğiniz eve hızlı, güvenli ve ekonomik bir şekilde kavuşabilirsiniz. Ev yapım sürecinde müşteri odaklı hizmet anlayışı sayesinde düşlediğiniz evi gerçeğe dönüştürüyor ve kısa süreler içerisinde yeni evinize kavuşmanızı sağlıyoruz.

Devamını Oku